Studenten volleybal vanaf 15 jaar / volwassenen in Sportiom Sportzaal elke dinsdag van 18.30 uur tot 20 uur en elke Donderdag 21 – 22.30 uur

Vanaf September2022 zijn we actief als zelfstandige volleybalschool. De eerste groep spelers is inmiddels aan de gang en speelt dit seizoen in de Heren 1e Klasse van de Nevobo. Interesse – Kom gerust meedoen (3 x gratis) App. 0651222009 of kom gewoon kijken (neem vooral je gymkleding mee)

Vervangt gymdocent op Basisscholen i.s.m. S’ Sport Gemeente Den Bosch

Regelmatig (wekelijks) worden trainers van de RVS in gezet op basisscholen om les te geven / c.q. afwezige leraren te vervangen. We zijn erg blij met de samenwerking met de Gemeente Den Bosch waar niet minder dan Kees Akerboom de inzet van gediplomeerde trainers (met onderwijsbevoegdheid) inzet. Ook de scholen die deelnemen zijn enthousiast. Het heeft al geleid tot vaste contacten en een sportdag mede met volleybal ingekleurd staat op het programma.

Verzorgt volleybal kennismakingslessen op Basisscholen tijdens gymles

Drie keer volleyballes krijgen en dan gaan trainen bij een van onze jeugd locaties. Scholen kunnen dit aanvragen om hun kinderen ook met volleybal kennis te laten maken en alvast te trainen voor de jeugdkampioenschappen van Den Bosch. Diverse locaties trainen in en om den Bosch wordt aan gewerkt. Bel z.n. 0651 222 009 voor meer info.

Geeft volleyballes aan de ISK leerlingen die de Nederlandse taal leren

Het ISK, de school waar jeugdige nieuwkomers beginnen met Nederlandse les, volgt verder elke groep (36 groepen en 350 leerlingen) 3 keer een kennismakingsles gegeven. Doel is naast het leren van de Nederlandse taal – het sportief stimuleren van Leerlingen, die in een zware periode van hun leven verkeren. Het enthousiasme in het spel is heerlijk om te zien. Even los komen van je status – ellende van alle dag. In 2022 mee begonnen en met succes. Diverse kinderen zijn al lid van de vereniging.

Speciaal programma – naschools volleybal ISK leerlingen t/m Juni 2023

Naast clinics in de bestaande lessen bieden we ook naschools op de Donderdag van 14 tot 16 uur vrije training in de zaal het het ISK (Ook voor komend seizoen is de verwachting dat dit door kan gaan).

Meer weten – meedoen – trainer worden? Mail naar regionale.volleybalschooldb@gmail.com

Beachvolleybal in de zomermaanden

In de zomervakantie. Op meerdere plaatsen wordt een beachvolleybal programma voorbereid. Op dinsdag en donderdag avond vanaf 19 uur – vrije inloop: interesse / aanmelden mail naar regionale.volleybalschooldb@gmail.com

Door Admin001