Sponsoring via de dappre clubkaart

Wat kan iedereen doen? Lokaal kopen in de regio met een clubkaart waarbij de RVS een bijdrage van het bedrijf krijgt. Centjes geen grote bedragen, maar wel leuk voor alle betrokkenen, want bedrijven die mooie producten verkopen – wat extra aandacht krijgen en trainers die door ons opgeleid kunnen worden – leden – jeugd die van een gediplomeerde trainer les krijgt. Meer weten?

Les geven aan scholen via de Gemeente of club-up acties. Toernooien, invallen op school met volleyballes, kennismakingslessen. Al die activiteiten ontvangen we een kleine vergoeding en die gaat weer in de trainers pot.

Bedrijven die passen bij onze doelstellingen kunnen contact opnemen. Wij zijn (nog) niet groot genoeg om veel energie te stoppen in acquisitie – echter de ambities voor de langere termijn liggen hoog. Zie de missie van onze club. Dus goed idee hoe onze doelen een steuntje in de rug gegeven kunnen worden – shirtreclame – diensten – events – graag horen we welke mogelijkheden er zijn. Neem contact op met onze voorzitter Ed Baten T 0651 222 009