Bij voorkeur een gediplomeerde VT3 trainer met ervaring gevraagd voor een mix groep die naar een hoger niveau Recreatief Volleybal (Nevobo competitie) wil doorgroeien. Tevens behoort tot de taak een assistent trainer voor een kleinere groep te begeleiden in dezelfde zaal. De Hoofd Trainers van de Regionale Volleybalschool zullen regelmatig sparren en ondersteunen in doelen en knelpunten. Ook video feedback en gezamnelijke analyse behoort tot de mogelijkheden.

Een Trainer van de Regionale Volleybalschool heeft gratis toegang tot alle clinics en dient deel te nemen aan de bijscholingen die we organiseren. Bij voorkeur zoeken we mensen die een vaste relatie met de RVS willen aangaan. Mee beleid wil ontwikkelen – presentaties / clinics wil geven en aan de doelen van de club wil meewerken. Ook voor andere momenten beschikbaar is. b.v. CMV – Jeugd opleiding training wil verzorgen.

De Trainingsgroep bepaalt uiteindelijk of ze met een trainer akkoord gaat. Drie proeftrainingen zijn meestal verstandig om te doen. De vergoeding hangt af van de ervaring en de taakstelling, maar ligt doorgaans hoger dan bij veel clubs gebruikelijk. Zal na inhoudelijk akkoord worden vastgesteld.

Interesse? Mail een korte relevante CV naar regionale.volleybalschool@gmail.com

Meer info? Bel / app voor afspraak 0651 222 009 Ed Baten

Door Admin001