Bij voorkeur een gediplomeerde VT3 trainer met ervaring gevraagd voor verdere inhoudelijke ontwikkeling van de doelen van de RVS. Tevens behoort tot de taak een assistent trainer voor een kleinere groep te begeleiden in dezelfde zaal. De Hoofd Trainers van de Regionale Volleybalschool zullen regelmatig sparren en ondersteunen in doelen en knelpunten. Ook video feedback en gezamenelijke analyse behoren tot de mogelijkheden. Wil je ook bestuurlijke ervaring opdoen? Kom mee vergaderen en leer ook over de trategische doelen en organisatie – realisatie hiervan.

Een Trainer van de Regionale Volleybalschool heeft gratis toegang tot alle clinics en dient deel te nemen aan de bijscholingen die we organiseren. Bij voorkeur zoeken we mensen die een vaste relatie met de RVS willen aangaan. Mee beleid wil ontwikkelen – presentaties / clinics wil geven en aan de doelen van de club wil meewerken. Ook voor andere momenten beschikbaar is. b.v. CMV – Jeugd opleiding training wil verzorgen.

Een eventuele vergoeding hangt af van de ervaring en de taakstelling, maar ligt vooral aan de wederzijdse doelstellingen afgezet tegen de mogelijkheden van de vereniging.

Interesse? Mail een korte relevante CV naar regionale.volleybalschool@gmail.com

Meer info? Bel / app voor afspraak 0651 222 009 Ed Baten

Door Admin001