Actuele activiteiten.

Samenwerking met stichting Letskeeptheballflying

Enkele bestuursleden werden tijdens de Nationa League wedstrijden op 20 juni 2023 aangetrokken voor de doelen van de stichting “letskeeptheballflying” die volleybal wereldwijd ondersteunt met projecten – gebruikte materialen inzamelt en fondsen werft voor dit doel. Een goed doel waar we als bestuur voor warm lopen en zullen delen met de leden van onze vereniging. De vorm hiervan zullen we met de leden bespreken.

 FEB 7, 2023 Scheidsrechter of speler – oefen met de spelregels volg onderstaande link naar de oefensite.

Studenten volleybal vanaf 15 jaar / volwassenen in Sportiom Sportzaal elke donderdag 21 – 22.30 uur

Vanaf September2022 zijn we actief als zelfstandige volleybalschool. De eerste groep spelers is inmiddels aan de gang in het Sportiom op de donderdag van 21 tot 22.30 uur. Kom gerust meedoen (3 x gratis) App. 0651222009 of kom gewoon kijken (neem je gymkleding mee)

Vervangen gymdocent op Basisscholen voor S’ Sport – Gemeente Den Bosch

Regelmatig (wekelijks) worden trainers van de RVS in gezet op basisscholen om les te geven / c.q. afwezige leraren te vervangen. We zijn erg blij met de samenwerking met de Gemeente Den Bosch waar niet minder dan Kees Akerboom de inzet van gediplomeerde trainers (met onderwijsbevoegdheid) inzet. Ook de scholen die deelnemen zijn enthousiast. Het heeft al geleid tot vaste contacten en een sportdag mede met volleybal ingekleurd staat op het programma.

Volleybal kennismakingslessen op Basisscholen tijdens gymles

Drie keer volleyballes krijgen en dan gaan trainen bij een van onze jeugd locaties. Scholen kunnen dit aanvragen om hun kinderen ook met volleybal kennis te laten maken en alvast te trainen voor de jeugdkampioenschappen van Den Bosch. Diverse locaties trainen in en om den Bosch wordt aan gewerkt. Bel z.n. 0651 222 009 voor meer info.

Les aan de ISK leerlingen die de Nederlandse taal leren

Het ISK, de school waar jeugdige nieuwkomers beginnen met Nederlandse les, volgt verder elke groep (36 groepen en 350 leerlingen) 3 keer een kennismakingsles gegeven. Doel is naast het leren van de Nederlandse taal – het sportief stimuleren van Leerlingen, die in een zware periode van hun leven verkeren. Het enthousiasme in het spel is heerlijk om te zien. Even los komen van je status – ellende van alle dag. Op verzoek van de docenten worden tijdens het studiejaar regelmatig Volleyballessen gegeven om volleybal als verbindende factor in te kunnen zetten. Diverse studenten stromen door naar de vereniging en worden in het internationale netwerk van de club opgenomen . Veel leden volgen ook de trainersopleiding en leren de taal daardoor beter beheersen en ontwikkelen zich als trainer – begeleider voor jeugdigen tot volwassen teams.

Speciaal programma – naschools volleybal ISK leerlingen t/m Juni 2023

Speciaal voor de Oekraïense kinderen tussen 16 en 18 zal na de cyclus van lessen voor deze groep een volleyballes na school worden aangeboden. Na de Carnaval verwachten we dat te kunnen starten op de donderdag en de vrijdag na school.

Meer weten – meedoen – trainer worden? Mail naar regionale.volleybalschooldb@gmail.com

Beachvolleybal in de zomermaanden

In de zomervakantie. Op meerdere plaatsen wordt een beachvolleybal programma voorbereid. Meer info volgt en interesse / aanmelden mail naar regionale.volleybalschooldb@gmail.com