Dinsdag 6 februari startte de eerste VT2 cursus binnen de eigen training en van de 11 cursisten zijn er 7 actief voor de Regionale Volleybalschool. Eind Maart begin April gaat de VT3 opleiding van start wat toestemming geeft om trainingen te verzorgen tot 3e divisie niveau.

Ook voor leden van andere verenigingen bestaat er de mogelijkheid om het officiële VT2 diploma te halen binnen de RVS. Dat kan zelf geheel zonder kosten, maar daar geef je dan trainingen voor. Voor de VT2 opleiding – geef je een seizoen training en voor de VT3 opleiding 3 seizoenen.

Ook voor de VT3 (pas op opleiding van € 1000) zullen we de komende jaren voor de hele regio verzorgen. Partner vereniging worden, neem contact op. Geen kansen bij de eigen club, kom eens praten en wellicht kunnen we je helpen. We hebben 8 locaties uitgezocht in de regio waar we weer volleybal willen aanbieden, dus plekken genoeg om je vleugels uit te slaan.

Opleiding bij de RVS gevolgd – levenslang toegang tot de bijscholing activiteiten.

Door Admin001