CMV Jeugd opleiding RVS

We zijn gestart – de eerste locatie voor CMV volleybal voor jeugd vanaf groep 7 leeftijd.

Locatie BBS Haren Donk Reit aan de Plooschen hof in Den Bosch

Training op Maandag van 16.30 tot 18 uur. Aanmelden kan via email naar: info@regionale.volleybalschool of App naar 0651222009 (ook als je het nog niet zeker weet!) 3 keer gratis meedoen en dan beslissen of je verder gaat.

Leert de beginselen van het spel van vangen tot 3 x spelen in 6 stappen. Trainen een keer per week voorlopig. Op zondagen worden regelmatig toernooien in Nevobo verband gespeeld bij een van de clubs in de regio. Dit kan maar liefst op 6 niveaus. Echter het kind moet er wel voor klaar zijn. Met kind en ouders hebben we dan eerst een kennismaking op een van die toernooidagen en vragen we jullie hulp bij het realiseren van de wedstrijden, daarna komt het echte werk.

Meer weten over jeugd volleybal – de cool moves stappen. klik hier naar de Nevobo website met de regels

  • Geschikt voor kinderen vanaf de leeftijd van +/- groep 7 (wij geven advies na 3 x gratis trainen)
  • Eerste kennismaking – even aanmelden via info@regionale.volleybalschool of app 0651222009
  • Trainingen altijd onder supervisie van een gediplomeerde VT3 volleybaltrainer of hoger – of trainer i.o.
  • Wedstrijden spelen volgens het CMV systeem kan zodra de beginselen zijn aangeleerd. Competitie brengt een iets hogere contributie met zich mee i.v.m. bijdragen aan de Nevobo voor de inschrijving en organisatie toernooien
  • Op de contributie wordt automatisch 10% korting gegeven om deelname te stimuleren
  • De eerste training vragen we altijd het inschrijfformulier in te vullen. Dit i.v.m. contact bij bijzonderheden.
  • Eerste kennismaking is gratis – na 3 trainingen wordt deelname als lid pas definitief ingeschreven (na 3 keer is de inschrijving definitief. ) *
  • Inschrijving in principe per seizoen – Sept. t/m Juni – zeker bij deelname aan competitie
  • Bij competitie spelen is ondersteuning van de ouders noodzakelijk op gebied van coachen – rijden – fluiten bij de wedstrijden. De club zal ondersteunen met ouder/jeugd als scheidsrechter en er is altijd een gediplomeerde trainer aanwezig bij de toernooien. Vrijwilligers krijgen vooraf instructie en ondersteuning van de trainers tijdens het toernooi.
  • In de zomer bij voldoende belangstelling ook beachvolleybal training

Meetrainen kan na telefonische of aanmelding of via mail. Na een keer meetrainen wordt door de trainer een advies gegeven m.b.t. geschiktheid van de trainingsgroep voor de kandidaat en zullen ook aspirant lid en ouders aan kunnen aangeven of er een vervolg komt. 2 weken lang kan er dan nog meegetraind worden waarna de inschrijving definitief wordt verwerkt. Wordt er dus binnen de eerste 3 trainingen gestopt, dan is er geen contributie verschuldigd over die eerste weken.

Wedstrijden spelen. Een team moet passen qua instelling en de volleybaltechnieken moeten bij alle deelnemers nagenoeg op hetzelfde niveau zitten. De trainers bepalen wie op welk niveau en dus ook welk team speelt. Van ouders vragen wij participatie naar vermogen als hulp coach – regelen vervoer – meedenken over verenigingsontwikkeling. Wij willen graag samenwerken en zullen ouders vragen voor ondersteuning van hun kind – de vereniging. Uiteraard ondersteunen wij dit – regelen coach lessen – inspraak rondes. De trainers zijn altijd aanspreekbaar voor vragen en opmerkingen. Altijd is er een van de trainers aanwezig bij de CMV toernooien. Wordt er regelmatig wedstrijden gecoacht / geanalyseerd om de juiste oefenstof te kunnen aanbieden. Hierbij gebruiken wij foto/video materiaal.

MELD JE NU AAN!

Aanmelden kan via email naar: info@regionale.volleybalschool App 0651222009 (ook als je het nog niet zeker weet!)