Waar komt dat vandaan – wat is het – hoe ziet zo’n traject eruit – wat kost het – waarom zouden wij? Vele vragen en dan volgt, wat levert het op?

Het begint met een zelfanalyse – hoe doet onze club het op de 13 Magneet onderwerpen? Gaan wij voor kwaliteit of missen we nog onderdelen, staat er b.v. voor elke groep een gekwalificeerde trainer? Willen we dat en hoe moet dat dan? Daar zijn vele mogelijkheden voor, maar staat niet los van de algehele organisatie van de club – de sfeer – de taakverdeling – de verdeling van de budgetten – de durf om voor een lange termijn beleid te gaan.

Kortom vele vragen en wellicht nog onduidelijkheden. Wellicht goed om eens met een aantal trekkers van de club om de tafel te gaan zitten. Wij kunnen ondersteuning geven in dat proces, b.v. een lezing geven met powerpoint over magneet verenigingen of gewoon samen de discussie aangaan.

Als verander manager heeft ondergetekend al vele succesvolle trajecten afgesloten. Het fenomeen van de Magneet organisatie als vele keren ingevoerd.

Bel Ed Baten T 0651 222 009 of mail: regionale.volleybalschool@gmail.com

Door Admin001