De Regionale volleybalschool bestaat al twee jaar en gaat een nieuwe richting uit. Vanaf 1 januari zullen er ook diverse talententraining aangeboden worden en wordt opnieuw een trainersopleiding opgebouwd. Met kleine stappen naar een groot doel. Alle teams verdienen een gediplomeerde trainer. Daar gaan we voor en hopen we de volleyballers in deze brede regio warm voor te krijgen. Hiervoor willen we zelf ook een voorbeeld zijn.

AL ONZE TRAINERS MOETEN MINIMAAL

HET VT3 NIVEAU HEBBEN

Om verenigingen te helpen maken we gebruik van de Magneetvereniging stappen. Kwaliteit komt niet uit de lucht vallen, maar vraagt continue aandacht en heeft vele facetten. Het is een manier van denken, van willen, eenmaal dat ritme gevonden wordt het een tweede natuur. Een club die zoveel aantrekkingskracht heeft dat het niet moeilijk is trainers te vinden / op te leiden en een succesvolle vereniging te worden. Dat betekent niet dat iedereen divisie niveau moet halen. Op jouw kunnen en in jouw gewenste vorm met elkaar sport bedrijven heeft vele gezichten.

Trainers kunnen ook via de Regionale volleybalschool worden geplaatst bij clubs die een trainer nodig heeft. Daarnaast ook regelmatig bijscholingen bijwonen, een actieve rol hierin hebben. Leren doen we met elkaar en van elkaar. Wij zijn een team van gediplomeerde trainers en gaan voor kwaliteit…

Kwaliteit is aandacht hebben voor wat je minimaal moet kennen en kunnen en dan nog een stapje bovenop, met passie uitdragen naar spelers en collega’s. Een voorbeeld voor de leden en collega’s in de club.

Door Admin001