Sponsoring

Een thema wat helaas nodig is. Cruciaal voor de grote ambitie die we hebben. Om die ambitie, het opleiden van een grote groep VT3 trainer te kunnen realiseren is per trainer een bedrag van € 1000 nodig, buiten het regulaire budget van de vereniging om, want dat is net voldoende om de kosten van zaalhuur en Nevobo – kleding deels een aanschaf materialen.

Doel: Elk jaar willen we 4 trainers de VT3 opleiding laten doen, dus een bedrag van € 4000. Dit is het sponsorbedrag wat we minimaal jaarlijks proberen te halen. Een stevige uitdaging, maar we doen dat samen met vele mensen.

  • Onze huidige trainers trainen op dit moment nog allemaal zonder vergoeding
  • De oprichters sponseren door veel tijd te investeren en de revenuen die wel geld opbrengen in de club terug te investeren.
  • Alleen voor reiskosten > 10 km is er een reiskosten regeling
  • Trainers krijgen wel shirt van de vereniging – we betalen hun opleiding, die ze in natura terugbetalen
  • Veel activiteiten van onze trainers vullen deels ook het potje voor de trainers opleiding. Zoals begeleiden van toernooienlessen op scholen en andere plekken. Hierdoor hebben we al een eerste begin kunnen maken met het potje voor de trainers opleidingen.

MOGELIJKHEDEN VOOR BEDRIJVEN: zijn op te delen in eenmalige kleinere bijdrage(n), een jaarlijkse bijdrage die kan variëren of een vast contract voor meerdere jaren. We kunnen wellicht ook een tegenprestatie leveren. Neem contact op.

TYPE SPONSORING – kan breed zijn, een sponsor commissie zal vanaf september aan de slag gaan met een breder beleid, want het moet wel bij ons passen. Sportief – eerlijk – gericht op diversiteit en inclusiviteit. Wij zijn een club voor alle culturen en een grote familie.

DUWER / ADVISEUR van de Regionale Volleybalschool.

We zijn op zoek naar MENSEN DIE ONZE DOELEN ONDERSTEUNEN EN HIERAAN EEN BIJDRAGE WILLEN LEVEREN IN DE VORM VAN MEEDENKEN – PROMOTEN van de Regionale Volleybalschool DB – wij zullen jaarlijks en zonodig vaker met hen contact hebben over de behaalde resultaten en te nemen stappen en zij kunnen gevraagd en ongevraagd advies geven over beleidsplannen en nieuwe ontwikkelingen. Wij zoeken daarom experts – sporters, mensen met kennis van organiseren – sportbeleid ontwikkelen – functionarissen met specifieke kennis en de passie om ook volleybal vooruit te helpen, met een groot netwerk om mee te communiceren.

De REGIONALE VOLLEYBALSCHOOL DB is opgericht door 3 trainers met als doel – om op 8 plaatsen in en om den Bosch kinderen weer met volleybal te laten kennismaken – te laten genieten van deze sport, met ondersteuning van goed opgeleide trainers, (VT3 niveau bij voorkeur) Zie hier voor meer informatie.