Zaal: twee prachtige velden voor jeugd volleybalmeldt je nu aan

Is de plek waar we gaan beginnen met volleybal trainingen voor 2 jeugdgroepen als voorbereiding op competitie spelen in 2024. Indien haalbaar kan ook september 2023 al in de competitie meegedaan worden. e.e.a. te beslissen in de zomer periode.

TIJDSTIP: elke Maandag van 16.30 tot 18 uur in de gymzaal van de Basisschool BBS Haren Ploossche Hof 85, 5233 HG ‘s-Hertogenbosch

TWEE LEEFTIJD GROEPEN:

9 t/m 12 jaar en 12 t/m 17 jaar CMV 5 en C Niveau als je klaar bent om ook competitie te spelen. Doel is leren volleyballen en met voldoende deelnemers en een enthousiaste groep ook competitie spelen.

Dit is tot 12 jaar mogelijk volgens de CMV regels (Cool Moves Volleybal) Wedstrijden zijn op zondag eens in de maand in toernooivorm). Meer weten over CMV Volleybal. Incl. spelregels!

De Regionale Volleybalschool ontwikkelde al een aantal jaren geleden een handig CMV spelregelboekje voor trainers -scheidsrechters -kinderen en hun betrokken ouders.

Spelregelboekjes CMV

  • Spelregelboekje CMV zijn gratis voor de leden van de Regionale Volleybalschool DB
  • € 2,50 per stuk. Te verkrijgen bij de CMV toernooien bij de RVS Trainers die aanwezig zijn. Bestel en betaal bij voorkeur vooraf visa onderstaande mail. Het is ook mogelijk met gepast betalen tijdens de toernooien en trainingen van de Regionale Volleybalschool DB.
  • Verenigingen kunnen per tiental een pakket CMV spelregelboekjes bestellen voor € 18 per pakket van 10 boekjes.
  • Bestellen of vragen mail naar regionale.volleybalschool@gmail.com

KOM 3 X GRATIS MEETRAINEN!

Opleiding van gediplomeerde trainers – kennis centrum sport vereniging met “Magneet” – aantrekking door kwaliteit van organisatie en coaching. Kind – Mens gericht – samenwerking – naar laatste stand van kennis – betrokkenheid en samenwerking zowel binnen als buiten de vereniging.

Door Admin001