Zaal: twee prachtige velden voor jeugd volleybalmeldt je nu aan

Zin om kennis te maken met volleybal? Kom 3 keer gratis kennismaken en leer het spelletje met enthousiasme spelen. Maar liefs 5 niveaus bieden we, competitie spelen kan ook

TIJDSTIP: elke Dinsdag van 18.30 tot 20 uur in de Sporthal van het Sportiom. Hier hebben we 4 volleybalvelden ter beschikking 2 voor de jeugd en twee voor volwassenen.

TWEE LEEFTIJD GROEPEN:

9 t/m 12 jaar en 12 t/m 17 jaar CMV 5 en C Niveau als je klaar bent om ook competitie te spelen. Doel is leren volleyballen en met voldoende deelnemers en een enthousiaste groep ook competitie spelen.

Dit is tot 12 jaar mogelijk volgens de CMV regels (Cool Moves Volleybal) Wedstrijden zijn op zondag eens in de maand in toernooivorm). Meer weten over CMV Volleybal. Incl. spelregels!

De Regionale Volleybalschool ontwikkelde al een aantal jaren geleden een handig CMV spelregelboekje voor trainers -scheidsrechters -kinderen en hun betrokken ouders.

Spelregelboekjes CMV

  • Spelregelboekje CMV zijn gratis voor de leden van de Regionale Volleybalschool DB
  • Te verkrijgen bij de CMV toernooien bij de RVS Trainers die aanwezig zijn. (€2,00) Het is ook mogelijk met gepast betalen tijdens de toernooien en trainingen van de Regionale Volleybalschool DB.
  • Verenigingen kunnen per tiental een pakket CMV spelregelboekjes bestellen voor € 18 per pakket van 10 boekjes.
  • Bestellen of vragen mail naar regionale.volleybalschool@gmail.com

KOM 3 X GRATIS MEETRAINEN!

Opleiding van gediplomeerde trainers – kennis centrum sport vereniging met “Magneet” – aantrekking door kwaliteit van organisatie en coaching. Kind – Mens gericht – samenwerking – naar laatste stand van kennis – betrokkenheid en samenwerking zowel binnen als buiten de vereniging.

Door Admin001