sept. 2022

Ben jij volleybaltrainer of -coach van een jeugdteam?

Nevobo en VeiligheidNL (kenniscentrum voor letselpreventie) hebben samen het oefenprogramma VolleyVeilig ontwikkeld. Om het programma te verbeteren en om beter blessures te voorkomen, is VeiligheidNL op zoek naar trainers/coaches van jeugdspelers (<16 jaar) die deel willen nemen aan een interview. Tijdens het interview bespreken we hoe jij tegen blessures en blessurepreventie aankijkt, en wat jouw ervaringen zijn met een oefenprogramma (zoals VolleyVeilig). Het interview is digitaal (Microsoft Teams), duurt ongeveer 45 minuten en wordt tussen oktober en december met je ingepland. Deelnemers ontvangen een sportpakket cadeau.

Wil je meedoen met dit onderzoek? Meld je dan direct hier aan!
Heb je vragen, mail dan naar Branko Olij (b.olij@veiligheid.nl), onderzoeker bij VeiligheidNL.

Alvast hartelijk bedankt! VeiligheidNL

Door Admin001