Dinsdag 20 juni, de openingsdag van het toernooi, staat in het teken van clubs! Op deze dag geldt er
daarom een speciale actie: koop zes of meer tickets en krijg 25% korting. De ideale kans om samen
met je teamgenoten te genieten van een dag topvolleybal.

Voor de aspirant trainers van de Regionale Volleybalschool zijn er al een aantal kaarten gereserveerd voor de eerste speeldag 20 juni. Aanmelden kan bij Soroush of bij Ed. Wordt ook volleybaltrainer – ga mee naar de topwedstrijden!


Op dinsdag 20 juni spelen de Lange Mannen om 20 uur tegen China. Deze avond staat in het teken van clubs (Aspirant) – leden van de Regionale Volleybalschool kunnen zich aanmelden voor een topsport ervaring. (Aspirant)-trainers krijgen voorrang voor deelname. Zij verplichten zich tevens een analyse van een wedstrijd te maken. Kosten voor deelname worden in de lesgelden van de trainerscursus opgenomen en dus door de vereniging gedragen.

Wereldtop voor VNL-ronde heren volleybal in Nederland met: Oranje, Polen, Italië, Servië, Amerika, Iran, Duitsland en China. Locatie Rotterdam Ahoy.

Drie topwedstrijden waar wij zeker aanwezig zullen zijn!
Het programma is als volgt:

  • 13 uur Iran – Duitsland
  • 16.30 uur Amerika – Servië
  • 20.00 uur Nederland – China
  • Meer info? zie de website

Door Admin001